cesartherapie logo
Oefentherapie Cesar
Achtergrond informatie Werkwijze Toepassingen Kwaliteit Kinderen Publicaties Contact Links
|   Medische begrippen   |   EBP   |   Oefeningen   |   Medische advertenties  
   
HOME  

 
Werkwijze
Bewegingsonderzoek
Rol van de patient
KidWalk brengt moeders weer in conditie
KidWalk in Alkmaar
Cesar cursussen - adem, beweging en ontspanning
Eigen oefentherapie praktijk
cesar url bar
 

KidWalk in Alkmaar


KidWalk wordt gegeven door een KidWalk instructor, een oefentherapuet Cesar of Mensendieck. Zij geven de lessen om de jonge moeders de mogelijkheid te bieden samen met andere moeders en hun pasgeboren baby's lekker buiten te werken aan herstel en conditie. De levensritme is drastisch veranderd met het kleine kind, welke veel verzorging, aandacht en tilwerk eist, hierdoor vergeet de jonge moeder nogal eens te werken aan eigen herstel.

In vele steden in het land wordt de KidWalk inmiddels gegeven. Ook in Alkmaar gaat er KidWalk gegeven worden. De instruktrice, Jolande van Ek, heeft een periode KidWalk overgenomen van haar collega Nathalie Sengers in Beverwijk/Heemskerk en start nu haar eigen groep(en) in Alkmaar op de donderdag. Spreekt het je aan om met je kindje en andere jonge moeders aan je lichamelijke herstel en conditie te werken geef je dan op.

We verzamelen achter het huis van bewaring aan de Westerweg

De ruime parkeerplaats achter het huis van bewaring geeft goede mogelijkheid om in alle rust de wandelwagen op te bouwen en je baby er veilig in te plaatsen. Het aangrenzende park, het Westerhout, geeft ons ruim mogelijkheden om lekker in alle rust aan onze conditie te werken en lekker te genieten van de natuur.

Voor extra informatie zie www.kidwalk.nl of kom van naar de negenmaanden beurs in de RAI in Amsterdam.Dit jaar is de beurs al weer geweest en hebben we een leuke stand met veel bezoekers gehad. Uiteraard kun je ook direct contact met mij opnemen.